خمیر یوفکا گرد

 

برای ثبت سفارش و دریافت لیست قیمت همکار تماس بگیرید:

 09124932835

 

خمیر یوفکا گرد

همانطور که اشاره کردیم از این خمیر میتوان برای تهیه بسیاری از غذاها و شیرینی جات ازجمله سمبوسه، پیراشکی، باقلوا، تارت و سایر شیرینی هایی که در دستور پخت آنها به یک خمیر نازک و لطیف نیاز است، استفاده نمود. از این رو خمیر یوفکا طرفداران بسیاری دارد و به اشکال مختلف از جمله دایره، مثلث، مستطیل و مربع وجود دارد که هر کدام برای پخت یک غذا یا شیرینی مخصوص استفاده میشوند.

 به عنوان مثال با قرار دادن موادی مانند سبزیجات، گوشت چرخ کرده تفت داده، سوسیس و کالباس بر روی خمیر و پیچیدن آن به طرز مخصوص میتوانید در کوتاه ترین زمان، یک غذای بسیار دلچسب و البته فوری آماده می‎شود.

 

طرز استفاده از خمیر یوفکا

خمیر یوفکا باید در فریزر نگهداری شود. برای استفاده از خمیر، باید آن را کمی قبل از استفاده، از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید تا از حالت یخ زدگی خارج شود. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که به منظور یخ زدایی، به هیچ عنوان نباید خمیر را روی شعله گاز یا درون آب داغ قرار دهید. این کار موجب از هم گسستن بافت خمیر میشود.

اگر لایه های خمیر به هم چسبیده اند، کافیست هنگام خارج کردن از فریزر بر روی بسته خمیر با یک ابزار نوک تیز مانند چاقو، شکاف ایجاد کنید تا هوای موجود در بسته خارج شود. در این صورت به راحتی میتوانید لایه های خمیر را از هم جدا کنید.

برای بهتر شدن طعم و تردی غذا یا شیرینی، باید قبل از گذاشتن موادی که برای بخش میانی خمیر آماده کرده اید، سطح تک تک خمیرها را مرطوب نمایید. برای این کار میتوانید از روغن، کره ذوب شده، تخم مرغ، شیر ماست و یا حتی آب به تنهایی و یا به صورت ترکیبی استفاده نمایید.

 

مواد میانی که برای داخل خمیر آماده کرده اید، نباید خیلی شل و آبکی و یا داغ باشند. چرا که به احتمال زیاد باعث پاره شدن خمیر خواهد شد. همچنین برای تزئین سطح خارجی خمیر میتوانید بر اساس اینکه خروجی مورد نظر شما غذا است یا شیرینی، از سیاه دانه، کنجد، پودر قند، سبزیجات خشک و هر آنچه در نظر دارید، استفاده نمایید.

بعد از قرار دادن مواد میانی و پیچیدن خمیر، قبل از قرار دادن در سینی فر، کف آن را حتما چرب کنید تا مانع چسبیدن خمیر به سینی فر شود. اگر پیچیدن مواد درون خمیر را از روز قبل انجام میدهید، نباید فراموش کنید که آن را درون یخچال نگهداری کنید. همچنین برای اینکه خمیرها خشک نشوند، لازم است آنها را درون یک ظرف در بسته قرار دهید و یا روی سینی یا ظرف را با سلفون بپوشانید تا هوا به آن نرسد و تازه بماند.  

در انتها و پس از پخت خمیر، برای اینکه سطح خمیر نرم و لطیف باقی بماند، پس از خارج کردن از فر، درون یک ظرف در بسته قرار دهید و یا روی سینی را سلفون بکشید تا هوای محیط باعث خشک شدن آن نشود.

 

نگهداری از خمیر یوفکا

همانطور که اشاره کردیم، خمیر یوفکا را باید داخل فریزر نگهداری کنید در این صورت میتوانید باری مدت طولانی از آن برای پخت غذا و شیرینی استفاده نمایید. فراموش نکنید که هر بار به قدر نیاز، خمیر را از فریزر خارج کنید و در صورتی که مقداری از آن اضافه آمد، مجدداً درون فریزر قرار دهید.

نکته بسیار مهمی که توجه به آن تضمین میکند که خمیر برای مدت طولانی لطیف و نرم باقی بماند، این است که آن را درون کیسه پلاستیک یا کیسه های زیپدار نگهداری کنید. این موضوع باعث میشود از رسیدن هوا به داخل خمیر و خشک شدن آن جلوگیری شود.

نکته دیگری که باید برای نگهداری از خمیر به آن توجه کافی داشته باشید، این است که درون فریزر فضای کافی برای نگهداری از خمیر در نظر بگیرید به طوری که خمیر تحت فشار نباشد. اگر خمیر تحت فشار باشد، فرم و شکل خود را از دست میدهد و پس از خارج شدن از وضعیت انجماد، به احتمال زیاد شکسته میشود.

 

مشخصات خمیر گرد یوفکا

وزن

450 گرم

وزن بسته بندی

ابعاد بسته بندی

452گرم

2 × 23 × 23سانتی‌متر

تهیه شده از

آرد گندم

شماره پروانه بهداشت

21/14472

مواد تشکیل دهنده

آرد گندم، آرد، نمک با بسته بندی ترموفرمینگ

ارزش غذایی در هر سه عدد خمیر یوفکا (50 گرم)

انرژی: 180 کیلوکالری قند: 0.8 گرم چربی: 0.3 گرم نمک: 0.7 گرم

 

 

محصولات مشابه

خمیر باقلوا هومینا | خمیر بزرگ سمبوسه هومینا | خمیر سمبوسه کوچک هومینا | خمیر کروسان هومینا | خمیر یوفکا گرد | با خمیر هزارلا چی درست کنم

مطالب مرتبط
    تنظیمات